De Bakjuf
gespecialiseerd in persoonlijke taarten en cupcakes

Mogelijkheden

Een taart die smaakt!
Wanneer de datum, het aantal personen (vanaf 15) en het thema bekend is gemaakt aan De Bakjuf, worden er nog meer vragen gesteld.
Hoe ziet uw droomtaart er eigenlijk uit?
Vanillebiscuit of liever chocolade? Misschien zelfs wel een biscuit met een kleurtje of een regenboog van binnen?
Heeft u al nagedacht over een vulling of smaak?
De meeste taarten zijn rond, maar vierkant kan ook nog. Dit hangt natuurlijk ook erg af van het ontwerp dat de taart moet krijgen. 
Vanaf 20 personen is een twee-laagse taart mogelijk. Vanaf 35 personen worden het er 3.

Dan nog de vulling van de taart...
Bavaroisevullingen zijn mooi stevig en kunnen het gewicht van een taart goed dragen.
Botercrèmevullingen ook. Alles is Halal!
Slagroom op zichzelf is echter niet geschikt. Ook op warme dagen is dit een afrader.

Voorbeelden van vullingen:
Wij maken UNIEKE taarten vanaf 15 personen (1 laag). Deze worden onder de 3 lagen altijd op een witte vierkante ondergrond geplaatst. Wilt u graag een ronde onderplaat, (Drum tegen meerprijs), dan horen wij dat graag. Voor onze taarten hebben we geen 'standaard' vulling....
Kies wat je lekker vindt, niet wat er bij een fabriek vaak verkocht wordt. Maar bekijk deze onderstaande lijst eens, er is bij ons al veel 'standaard'.
Glutenvrij/lactose of koemelkvrij behoren ook tot de mogelijkheden, tegen een kleine meerprijs.
De taart wordt van luchtige vanille of chocolade biscuit (geen cake) gemaakt. Voor de vulling zijn veel mogelijkheden:

De meeste taartvulling komt in een combinatie van 1 laagje bavaroise en 1 laagje confiture (de betere jam). Er kan veel worden gecombineerd. Vraag ons gerust!
Bavaroises (Halal):
Aardbeien, Framboos, Citroen, Sinaasappel, Kers, Bosvruchten, Mango, Ananas, Banaan, Abrikoos, Passievrucht, Peer, Perzik, Granaatappel, Groene appel, Blauwe bes, Honingmeloen, Watermeloen, Ananas, Mandarijn, Duindoorn (of neutrale slagroomsmaak).

Maar ook de wat vollere of bijzondere smaken;
Kokos, Mokka, Rozen, Pistache, Cappuccino, Melkchocolade, Witte chocolade, Bubblegum, Cola, Drop, Kaneel, Karamel, Advocaat, Vlierbloesem.

Smaken op basis van botercrème zijn:
Stroopwafel, Bastogne, Oreo, Baileys, Bokkepootjes, Lotus Speculoos, Praliné, Schrobbeler, Limoncello.

Overige: Zwitserse room of banketroom met een confiture, Kersen- of aardbei vlaaivulling (lactose/koemelkvrij)
Fruitsmaken kunnen ook op basis van een botercrème gemaakt worden.

De meeste bavaroises kunnen ook op basis van soja gemaakt worden.
Koekvullingen, vullingen op alcoholbasis en andere bijzonderheden in de vulling als chocoladestukjes, noten en dergelijke; tegen meerprijs verkrijgbaar.
Maar er is meer mogelijk, ook met vers fruit (tegen meerprijs en op basis van verkrijgbaarheid)

Verzin het maar, er is ontzettend veel mogelijk!

Afsmeren doen wij altijd met 1:1 botercrème, maar kan ook met chocoladeganache in puur, melk of wit.
Elk met zijn eigen eigenschappen en wel of niet geschikt op hele warme dagen.
Wij adviseren u graag!

De Bakjuf werkt met professionele ingrediënten zoals Smartflex fondant, kleurstoffen die volgens de voedsel- en warenwet zijn toegestaan, scharreleieren en echte roomboter, maar ook de materialen die gebruikt worden zijn voedselveilig.